Закажете преглед

Закажи преглед

389 2 3091500

Виртуелна прошетка

Видете повеќе

Кардиохирургија

Кардиохиругија - операции на срцето.

Повеќе

Абдоминална хирургија

Абдоминална хирургија - операции на органи во стомачната шуплина или на стомачниот ѕид.

Повеќе

Анестезија

Анестезија - обезболување на пациентите при оперативната постапка и третирање на болката.

Повеќе

Гинекологија

Гинекологија - заштита на здравјето на жената.

Повеќе

Ортопедија

Ортопедија - лекување на повредите на мускулно-скелетниот систем.

Повеќе

Рентген дијагностика

Рентген дијагностика - снимање на делови од човековото тело

Повеќе

Урологија

Урологија - заштита на здравјето на мажот.

Повеќе

Торакална хирургија

Торакална хирургија - операции на органите во градниот кош.  

Повеќе

Новости

15 јануари
2019
Лигаментите, зглобовите и коските најчесто страдаат при зимски повреди
02 јануари
2019
Елеонора и Теодора до полнолетството штитенички на нашата клиника
25 декември
2018
Одржан состанок на тема „Фармакогенетика во секојдневна клиничка пракса“
17 декември
2018
Одржан меѓународен семинар за „КЛИНИЧКА ФИЗИОТЕРАПИЈА“
07 декември
2018
Со новите процедури и материјали можност да се интервенира и кај новороденчиња со срцеви маани
15 ноември
2018
Предавања за прва помош на тимот од ZMC за наставниците во „QSI International School of Skopje“
13 ноември
2018
Напредна клиничка пракса за млади лекари во ZMC
29 октомври
2018
Zan Mitrev Clinic добива тим физиотерапевти лиценцирани за кинезиотејпинг
26 октомври
2018
ZMC ценет партнер во Европска федерација на асоцијации на сестри за интензивна нега
18 октомври
2018
Решавање на спад на гениталните органи кај жените
15 јануари
2019
Лигаментите, зглобовите и коските најчесто страдаат при зимски повреди
02 јануари
2019
Елеонора и Теодора до полнолетството штитенички на нашата клиника
25 декември
2018
Одржан состанок на тема „Фармакогенетика во секојдневна клиничка пракса“
17 декември
2018
Одржан меѓународен семинар за „КЛИНИЧКА ФИЗИОТЕРАПИЈА“
07 декември
2018
Со новите процедури и материјали можност да се интервенира и кај новороденчиња со срцеви маани
15 ноември
2018
Предавања за прва помош на тимот од ZMC за наставниците во „QSI International School of Skopje“
13 ноември
2018
Напредна клиничка пракса за млади лекари во ZMC
29 октомври
2018
Zan Mitrev Clinic добива тим физиотерапевти лиценцирани за кинезиотејпинг
26 октомври
2018
ZMC ценет партнер во Европска федерација на асоцијации на сестри за интензивна нега
18 октомври
2018
Решавање на спад на гениталните органи кај жените

Дел од нашиот тим

Жан Митрев

Основач и главен хирург

По 18 години успешна работа и преку 20.000 операции со сигурност можам да кажам дека поставуваме стандарди не само во Македонија туку и во светски рамки. Сето тоа го постигнавме имајќи ги нашите пациенти како мотивација.

Д-р Борјанка Георгиева

Субспецијалист кардиолог

Д-р Вилма Ампова Соколов

Интервентен кардиолог

Д-р Здравко Стојковски

Гастроентеролог

Д-р Горан Јовиќ

Хирург уролог

Д-р Ирена Андонова

Гинеколог акушер

Видеа

Клиниката во бројки

Операции
Дневно

Прегледи
Дневно

Тестови
Дневно

Кардиоваскуларни
Интервенции

Ехо
Кардиографии

Во тек со вашето здравје

Зачленете се за нашите периодични известувања преку е-mail и бидете во тек со нашите најнови совети за здравје.