3. Проф. М.Д. Отавио Р. Алфиери

Дневна доза здравје

март 03,2010

Европска школа за кардиоторакална хирургија EATSSДраг Жан ,Со ова кратко писмо Ви се заблагодарувам уште еднаш за прекрасното гостопримство во Скопје . При посетата уживав во секоја минута и многу научив . Длабоко сум импресиониран од вашите постигнувања и Ви честитам за се што сте сториле . Со најдрага волја гледам на нашата соработка во иднина и се надевам дека порано или подоцна ќе можете да ме посетите во Милано .Се најубаво , Отавио

http://www.ctsnet.org/home/oalfieri