Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.03.2010

05.05.2008 – 8-ми Светски конгрес по кардиохирургија, Кос, Грција

На 8-миот Светски конгрес по кардиохирургија, што се одржа на 5 мај 2008 година на Кос, Грција како член на научниот одбор и претседател на сесијата од областа на срцевата слабост беше избран Академик Др. Жан Митрев. Др. Тања Анѓушева беше избрана за член на програм комитетот и претседател на сесијата од областа на imaging дијагностика на срце.