Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

17.03.2016

17 март ден на крводарителите и на Црвениот крст на РМ

Честитки од тимот на д-р Жан Митрев до сите крводарители по повод 17 март, денот кога нацијата се потсетува што значи дарувањето на крв и како тој хуман гест спасува илјадници животи. Воедно на Црвениот крст на Република Македонија, кој денес одбележува 71 година од формирањето му посакуваме уште многу успешни мисии во името на хуманоста. Од отворањето на нашата болница пред 16 години со ова национално друштво имаме континуирана соработка која продолжува и во годините пред нас.