Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

01.04.2010

17.02.2008 – 5th Joint Meeting – German, Austrian and Swiss societies for thoracic and cardiovascula

5th Joint Meeting – German, Austrian and Swiss societies for thoracic and cardiovascular surgery

– Innsbruck 17-20 February 2008

Беа представени најнови трендови и последни достигнувања во кардиоваскуларната хирургија

Присуствува со видео презентација: Др. Владимир Белосточки