Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

08.11.2010

18-22.10.2010 ГОДИНА, БЕСПЛАТНИ ЕХО ПРЕГЛЕДИ НА ДОЈКА – СВЕТСКИ МЕСЕЦ ЗА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ НА ДОЈКА

18-22.10.2010 ГОДИНА, БЕСПЛАТНИ ЕХО ПРЕГЛЕДИ НА ДОЈКА – СВЕТСКИ МЕСЕЦ ЗА БОРБА ПРОТИВ РАКОТ НА ДОЈКАТА

Кон Светскиот месец за борба против ракот на дојката се приклучи и ПЗУ „Филип Втори“ со вршење на бесплатни ехо прегледи на дојка. Прегледите се вршеа во периодот од 18 до 22.10.2010 година во просториите на Дијагностичкиот центар на ПЗУ „Филип Втори“.