Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.06.2010

200 –те најголеми и најуспешни во Македонија

Еуро Бизнис центарот во соработка со Централниот регистар на Република Македонија и соподдршка на Министерството за економија оваа година изврши рангирање на македонскитефирми врз основа на финансиските податоци за 2009 година.

Во листата на најголеми и најуспешни фирми во Република Македонија во изминатата година, ПЗУ „Филип Втори“ се наоѓа на 111. место на листата на 200-те најголеми фирми и на 26. место на листата на најуспешни.