Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.03.2010

28.03.2008 – XIV World Family Therapy Congress; Istanbul, Turkey

На XIV Светски Конгрес на Семејна Терапија кој се одржа во Истанбул, Турција СБК ,,Филип Втори,, имаше своја работилница на тема ,,The possibility of overcoming the stress caused by heart surgery through family therapy,,.

Workshop: Tatjana Ristova Dimova

http://www.ifta.smugmug.com/gallery/175266/50/6655237

Abstract book-XIV Ifta – pdf