Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.03.2010

3. Проф. М.Д. Отавио Р. Алфиери

Европска школа за кардиоторакална хирургија EATSSДраг Жан ,Со ова кратко писмо Ви се заблагодарувам уште еднаш за прекрасното гостопримство во Скопје . При посетата уживав во секоја минута и многу научив . Длабоко сум импресиониран од вашите постигнувања и Ви честитам за се што сте сториле . Со најдрага волја гледам на нашата соработка во иднина и се надевам дека порано или подоцна ќе можете да ме посетите во Милано .Се најубаво , Отавио

http://www.ctsnet.org/home/oalfieri