Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.03.2010

4. Кристофер К. Зарин М.Д. Проф. по Васкуларна хирургија

Драг Жан ,Беше огормно задоволство да Ве поканам на универзитетот во Стенфорд . Оставивте голем впечаток со вашата извонредна презентација за кардиоваскларна хирургија . Сите се мошне импресионирани со она што сте го направиле во Македонија . Се согласувам дека ендоваскуларниот приод е начин на иднината и среќен сум да Ви помогнам да започне таа програма .Со задоволство чекам да работам со Вас во иднина .

http://vascular.stanford.edu/faculty/zarins.html