Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

31.05.2010

6-тиот Интернационален саем Medicos во Приштина, Косово

ПЗУ Филип Втори заедно со веледрогеријата Фила-Фарм ДООЕЛ ќе претстават на 6-тиот Интернационален саем Medicos во Приштина, Косово кој се одржува во периодот од 27-29 мај, 2010 година. Саемот е во организација на CEO Kosova Fair во соработка со косовското Министерство за здравство.

На саемот ќе бидат презентирани најновите достигнувања од медицинската технологија и опрема, како и од фармацевтската индустрија. Во текот на трите дена на одржување на саемот, се очекува да го посетат повеќе од 25000 посетители од регионот. (www.kosovafair.com)