Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

27.08.2010

Академик д-р Жан Митрев донираше средства за печатење на книга

Академик д-р Жан Митрев донираше средства за печатење на книгата „На истокот на градот” од авторот Душко Стојанов

Душко Стојанов е наставник во пензија и досега ги има објавено книгите: • „Белег на едно време” – 2007 година• „Старите штипски фурни” – 2005 година • „Штипските чешми-вековен извор на живот” – 2003 година• „Д-р Жан, Тие, Јас и градот мој” – 2001 година