Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

28.04.2010

Бесплатни кардиоваскуларни прегледи и ортопедски консултации по повод Светскиот ден на здравјето

Болницата за хирушки болести „Филип Втори“ ја продолжува кампањата за борба против кардиоваскуларните болести. На Светскиот ден на здравјето – 7 април – беа организирани бесплатни кардиолошки прегледи и ортопедски консултации во Филип Втори Инфо, во центарот на Скопје. Посетителите на Инфо центарот имаа можност да дегустираат и ФИЛА – ладно цедено масло од сончогледово семе, препорачано од др.Жан Митрев.