Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

14.11.2016

Четврто собрание на здружението за кардиоваскуларна хирургија

Здружението за кардиоваскуларна хирургија на Република Македонија, во соработка со Специјалната Болница по Хируршки Болести „Филип Втори“ и Биосистеми ДОО, Ве поканува на четвртото собрание на кардиоваскуларни хирурзи, што ќе се одржи на 17.11.2016 година (четврток), во аудиториумот на СБХБ „Филип Втори“, со почеток во 11.00 часот.

Тема на овогодинешниот собир е

„Генетските испитувања во третман на кардиоваскуларните заболувања“

Поканети се домашни и меѓународни експерти кои ќе ги претстават новините и технологиите во генетската дијагностика, како и третманот на кардиоваскуларните заболувања.

Предавањето е акредитирано во Лекарската Комора на Р. Македонија.

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на е-маил: info@cvsmk.org, најдоцна до 15.11.2016 година.