Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

29.09.2016

Дајте му сила на вашиот живот!

Проценките покажуваат дека најмалку 80% од сите срцеви болести, срцев удар и дијабетес тип 2 може да се спречат, со РЕДОВНА ПОСЕТА НА ВАШИОТ ЛЕКАР, кој ќе ви даде совет како да го намалите ризикот од кардиоваскуларни болести, и како да го подобрите здравјето!

Затоа, со оваа кампања целта е ДА СЕ ПОДИГНЕ СВЕСТА КАЈ ГРАЃАНИТЕ ЗА ГРИЖА ЗА ЗДРАВЈЕТО!