Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

10.12.2010

ДОНАЦИИ НА ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ ЗА ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2010 ГОДИНА

ДОНАЦИИ НА ПЗУ „ФИЛИП ВТОРИ“ ЗА ОКТОМВРИ И НОЕМВРИ 2010 ГОДИНА

Во октомври и ноември 2010 година, академик д-р Жан Митрев донираше средства на:

групата „Мизар“за реализација на концертот на 02.12.2010 година, во Колосеум. Концертот се одржува по повод промоцијата на новото ЦД и по повод 28-годишното творење на групата.
за печатење на брошурата за „Ванче Стојчев“ на Ангелина Маркус
Ања Ветерова – овогодишен претставник од Македонија на детскиот Евросонг кој се одржа во Минск од 14 до 24 ноември 2010 година
Донација за реализација на филмски проекти во Културниот центар Скрб и утеха-Тиха