Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

29.11.2010

Донација за Ања Ветерова, Детски Евросонг

Донација за Ања Ветерова, Детски Евросонг

Доктор Жан Митрев финансиски го помогна заминувањето на овогодишната претставничка на Република Македонија на детскиот Евросонг, Ања Ветерова. Оваа година земја-домаќин е Белорусија , а фестивалот ќе се одржи во Минск на 20. ноември. Македонската Телевизија ќе врши директен пренос од фестивалот.

За информативниот весник на болницата, „Филип Втори Инфо“, Ања ја даде следнава изјава: „Не очекував дека ќе победам на домашниот избор, но кога веќе сѐ се знаеше, бев пресреќна” Благодарност на д-р Митрев и болницата „Филип Втори“ за финансиската поддршка .Се надевам дека ќе постигнеме добар пласман и сигурна сум дека ќе се претставиме и ние и нашата држава во најдобра светлина и нема да ги разочарам Вашите очекувања”.Тимот на ПЗУ „Филип Втори“ ѝ посакува успех!