Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

10.07.2018

Едукациска школа за средно медицински кадар во болницата „Жан Митрев“

Едукација и практична работа под водство на сестрите во Zan Mitrev Clinic.