Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

12.12.2011

ХУМАНОСТ НА ДЕЛО

ХУМАНОСТ НА ДЕЛО

На 08.10.2011, 29.10.2011 и 05.11.2011 во просториите на Одделението за трансфузиологија, крводарителите од ОКТА и ЈСП даруваа крв за пациентите во ПЗУ ”Филип Втори”. Овој хуман гест достоен за почит за крводарителите од ОКТА кои веќе петти пат организирано даруваат во нашата болница, преминува во традиција. Таква соработка во иднина очекуваме и со крводарителите од ЈСП.