Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Последни новости од нашата клиника

Назад до Дневна доза здравје

08.07.2020

Изјава на д-р Жан Митрев – лекувањето на тешко болните пациенти од Covid-19

Изјава на доктор Жан Митрев за начинот на лекување на тешко болните пациенти од инфекција од Covid-19 во нашата клиника.