Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.05.2016

Известување за посети на болните

Во рамки на добра организација и функционалност на новата болница „Филип Втори“ Ве информираме дека посетaта на болните ќе се одвиваат во еден термин во текот на денот, а тоа е од 16:00-17:00 часот

Ви благодариме на разбирањето

Со почит Тимот на д-р Жан Митрев