Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Кардиоваскуларни решенија

Назад до Дневна доза здравје

26.09.2019

Кардиоваскуларни решенија

Кардиоваскуларните болести се најчеста причина за тешки животни компликации, инвалидитет и смрт за огромен број на луѓе. Поради специфичностите на болеста, разните кардиоваскуларни состојби се тешко сфатливи за многу медицински профили. За пациентите и нивните најблиски пак тоа претставува загадочна енигма и тешко можат да ја разберат суштината на проблемот, но и јасната насока во неговото можно решавање.
Преку многу слики, а со малку придружен и едноставен текст, преку јасно опишани случаи на одредени медицински состојби, во книгата јасно се дадени и можните решенија.

Книгата е достапна на amazon, bookaroo и kupikniga.