Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

19.03.2013

Манифестацијата „ Најпопуларни“ во организација на ТВ Орбис

Манифестацијата „ Најпопуларни“ во организација на ТВ Орбис

Манифестацијата „ Најпопуларни“ во организација на ТВ Орбис од Битола традиционално се организира веќе шеста година и се темели на претходно спроведена анонимна анкета, на која Специјалната болница Филип Втори од страна на гледачите на Телевизија Орбис од Битола беше избрана за најпопуларна во регионот за 2012 година, а Академик др.Жан Митрев добитник на престижното признание НАЈПОПУЛАРНИ ЗА 2012-ТА ГОДИНА.