Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

25.07.2023

Менталното здравје значи добро здравје

Депресијата е водечка причина за спреченост при работа ширум светот и значајно придонесува кон генералниот товар кој го предизвикува оваа болест.
Доколку се соочувате со депресија
✉️ обратете се некому кому му верувате и споделете како се чиствувате
👩⚕️ Побарајте професионална помош за да добиете соодветна поддршка
🚴 📚 Практикувајте активности во кои уживате или ве исполнуваат
📱Останетте поврзани со саканите, пријателите или семејството
🌴 Фокусирајте се на позитивните животни аспекти
Запаметете, барањето помош е знак на силен карактер и со соодветната поддршка можете да ја надминете депресијата и да го пронајдете патот кон зацелување. ❣️
Нашите лиценцирани психолози и психотерапевти ви се на располагање. Закажете термин кој ви одговара на 02/3091-484