Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

18.12.2016

Највисокото признание од Општина Штип годинава за д-р Жан Митрев

По тој повод, медиумите објавија: Дневен весник  16.12.2016  НОВА МАКЕДОНИЈА  “Кардиохирургот Жан Митрев добитник на орденот “Св. Никола”. Прочитајте повеќе на следниов линк…