Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

05.12.2016

Направив болница на која што ѝ завидуваат и од развиените земји

“Она што е Ферари во светот на автомобилите, сакам мојата болница да биде во светот на медицинските услуги. Една фабрика, т.е. една болница, која што ќе постигне перфекција во квалитетот на третманот на секој пациент.

ПОДИГНИ ИНТЕРВЈУ