Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

09.09.2016

Научен клуб

На 07.09.2016 година продолжи со работа интерниот научен клуб во рамките на специјалната болница по хируршки болести “Филип Втори” чија цел е информирање и едуцирање на персоналот за новитетите во медицината.

На првиот состанок од новиот циклус на собири на научниот клуб се одржаа неколку предавања од областа на физиотерапијата по повод светскиот ден на  физиотерапевти 08.09.2016 година.