Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

05.04.2019

Оглас за вработување на хигиеничарка 

Поради зголемен обем на работа, Клиничка болница Жан Митрев има потреба од хигеничарка.

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови:

– Основно образование или ССС

– Со или без работно искуство

Опис на работното место:

Работникот за одржување на хигиена е одговорен за чистотата во Клиниката извршувајќи разни задолженија од областа на хигиената согласно интерните процедури и стандарди воспоставени во Клиниката.

Испратете ја Вашата лична биографија-CV на нашата e-mail адреса vrabotuvanje@zmc.mk најдоцна до 15.04.2019 година, а на апликацијата задолжително наведете ја следнава назнака „Оглас за Хигиена“.