Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

12.08.2019

Oтстранет огромен рецидивен синовијален сарком

Успешно завршена операција кај 15-годишна пациентка кај која беше отстранет огромен рецидивен синовијален сарком