Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.03.2010

Отворање на втора операциона сала

На ден 13.08.2008 година при ПЗУ Специјална Болница по хируршки болести свечено се отвори и пушти во работа втората операциона сала.