Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

03.05.2016

Отворен оглас

ПЗУ Специјална болница по хируршки болести “Филип Втори” Скопје, има потреба од вработување на следниве профили:

1. Лекар специјалист кардиолог
2. Лекар специјалист интернист
3. Лекар специјалист гастроентеролог
4. Лекар специјалист уролог
5. Лекар специјалист по трудова медицина
6. Лекар специјалист по медицинска генетика
7. Магационер
8. Болничар
9. Mедицинска сестра
10. Aдминистратор
11. Готвач
12. Келнер
13. Хигиеничар
14. Шофер
15. Правник
16. Сервисер на медицинска опрема

Заинтересираните лица да поднесат CV лично до организаторот на Болницата или на e- маил info@filipvtori.com