Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.03.2010

Покана на Здружението на лекари за критично болни пациенти на Р.Македонија

На 13.12.2008 година на покана на Здружението на лекари за критично болни пациенти на Р.Македонија во просториите на деканатот на Медицинскио факултет во Скопје, Академик Др. Жан Митрев одржа предавање на тема “Крварења во кардиохирургијата и blood saving процедури”.