Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

02.04.2012

Посета на учениците од СОУ "Димитар Влахов", Струмица

Посета на учениците од СОУ “Димитар Влахов”, Струмица

На ден 14.03.2012 год. учениците од здравствената струка образовен профил медицински сестри III год.при СОУ,,Димитар Влахов”Струмица заедно со нивните проф. Емилија Котеска и Елена Штрклева беа во посета на Специјалната болница ,,Филип Втори,,во Скопје.На оваа посета учениците имаа можност да се запознаат со многуте новитети, апарати и техники кои се применуваат во лекувањето во Светски реномираните болнички установиУчениците беа крајно задоволни од гостопримството на сестрите и лекарите а воедно и им се заблагодаруваат за нивното одвоено време.