Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.06.2010

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА – МЕДИКОС 2010

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА – МЕДИКОС 2010

Во рамките на саемот за медицинска опрема Медикос -2010 во Приштина, се одржа прес-конференција за медиумите на која зборуваа доктор Шпенд Идризи, интервентен кардиолог и професор д-р Горѓе Зафировски, ортопедски хирург. На средбата со новинарите беа презентирани десетгодишните резултати од работењето на болницата „Филип Втори“ , како и најновите дијагностички процедури кои се работат.Заради големиот интерес за работата на „Филип Втори“ , др.Идризи се задржа во разговор со новинарите и одговараше на нивните прашања.