Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

04.07.2016

Презентациите на Манаилов и Арсовски прогласени за најдобри

На неодамна одржаниот конгрес на радиолошки технолози во Маврово , учество земаа Михајло Маноилов и Александар Арсовски радиолошки технолози од тимот на д-р Жан Митрев.
На конгресот кој имаше меѓународен карактер нашите претставници имаа две презентации :
1.„256-MSCT Step and Shoot Coronarography”
2. “MSCT- Перирадикуларна терапија“
За ова нивно излагање интересот на присутните беше голем, а потврдата за тоа е што презентациите на Манаилов и Арсовски на свечената вечера беа прогласени за најдобри.