Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.06.2014

Прва награда “Јас или ти”- Castello di Duino

Прва награда “Јас или ти”- Castello di Duino

ПЗУ ФИЛИП ВТОРИ, уште еднаш ја докажа општествената одговорност и хуманост, помагајќи го патувањето на Сара Конин во Италија, која е ученичка во 6-то одделение во OOУ “Кочо Рацин” Куманово.

На следниот линк можете да ја погледнете емисијата Дете талент Сара Конин линк

Сара ја освои првата награда на 10-тото издание Castello di Duino, со песната “Јас или ти” на Меѓународниот конкурс за поезија и театар во Дуино замокот.