Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.06.2014

Работилница под покровителство на "Sorin" и ‘’SrbSECT”

Работилница под покровителство на “Sorin” и ‘’SrbSECT”

На ден 21.03.2014 година, под покровителство на “Sorin” групацијата и Српското здружение за екстракорпорална циркулација и технологија “SrbSECT”, во “Kлиничкиот центар Србија” се одржа втората балканска- регионална перфузерска работилница. На работилницата учествуваа претставници од сите балкански држави, кои со своите презентации на најдобар начин го претставија своето знаење и искуство.

Како претставник од „Филип Втори“ учествуваше перфузионистот Игор Кајевски кој имаше уснa презентациja на тема “Практична употреба на дата менаџмент софтвер-DMS, Connect во Специјалната болница Филип Втори во Скопје- Македонија”