Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

23.06.2017

Ресторанот МЕД-ПУЛС вработува

За потребите на ресторанот МЕД-ПУЛС отворен е:

ОГЛАС ЗА ГОТВАЧ (1 лице)

Потребни квалификации:

Завршено најмалку средно образование( предност ќе имаат кандидатите со угостителско образование)
Искуство од најмалку 2 години
Познавање на англиски јазик

Вештини и способности:

Одлични готварски вештини и познавање на домашната и интернационалната кујна
Одговорност и лојалност
Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk. Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која работна позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 23.06.2017 година и ќе трае до 01.07.2017 година.

ОГЛАС ЗА КЕЛНЕР (2 лица)

Потребни квалификации:

Најмалку средно образование(предност ќе имаат кандидатите со угостителско образование)
Возраст: до 30 години
Задолжително познавање на англиски јазик. Познавање на други јазици е предност.
Основни компјутерски знаења

Вештини и способности:

Одлични комуникациски способности
Одговорност и лојалност
Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk . Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која работна позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 23.06.2017 година и ќе трае до 01.07.2017 година.