Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

12.07.2010

Светскиот ден на крводарителите 14 јуни

Светскиот ден на крводарителите 14 Јуни, чија кампања оваа година е фокусирана на младите крводарители под мотото “Нова Крв за светот”, е одбележан и во болницата Филип Втори. По тој повод во просториите на одделението за трансфузиологија, група млади луѓе од Велес ја покажаа својата хуманост и даруваа крв.