Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Последни новости од нашата клиника

Назад до Дневна доза здравје

25.02.2020

Тест за детекција на корона вирусот во Zan Mitrev Clinic

Нашата Лабораторија за генетика и персонализирана медицина е единствената која Ви нуди детекција на новиот смртоносен коронавирус (SARS-CoV-2) со RT-qPCR тест според протоколот на CDC (https://www.cdc.gov/).

За повеќе информации јавете се на телефонскиот број +389 2 3104 921.

Тестирањата се вршат исклучиво со преходно закажување на термин на телефонскиот број.