Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

13.11.2013

Уште еден пример за општествена одговорност

Уште еден пример за општествена одговорност

Специјалната болница Филип Втори, која повеќе пати во изминатите години ја докажа својата одговорност кон општеството преку донации на средства на социјално загрозени групи или свои пациенти, ова уште еднаш го потврди со делумна помош за пациентка за заминување на рехабилитација во странство.