Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

30.11.2016

Услуги од тимот на д-р Митрев уште подостапни до германскиот пациент преку претставникот д-р Марк Зраика

Долгогодишното пријателство и соработка на д-р Жан Митрев и д-р Марк Зраика, од Германија се официјализираше, со што тој е претставник на болницата “Филип Втори“ во Германија. Така,  услугите на болницата “Филип Втори“ ќе бидат уште подостапни за германските пациенти. Преку специјално изработени промотивни материјали на германски јазик, медицински пакети, како и преку социјалните медиуми ќе се шири приказната во Германија за специјалните услуги на болницата, операциите по кои е препознатлив тимот на д-р Митрев во европски и светски рамки. Д-р Зраика, кој е официјален претставник на болницата “Филип Втори“ на презентации пред пошироката јавност преку директни средби ќе ја промовира работата на тимот на д-р Митрев.