Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

28.12.2015

Во Охрид одржана работилница на тема “Периферна артериска болест – предизвици и третман”

На 18.12.2015 во Охрид, во организација на Заводот за кардиоваскуларни заболувања од Охрид, се одржа работилница на тема : “Периферна артериска болест – предизвици и третман”, на која активно учество имаше и претставник од нашата болница. Имено д-р Звонко Атанасов, радиолог пред присутните се обрати со усна презентација на тема  “Современа МСКТ дијагностика на периферна артериска болест”.