Администратор

јули 07,2024


Потребни квалификации:

  • Завршено средно или високо образование
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање и активно работење со апликациитe од MS Office пакетот и сметководствените апликации.

Други карактеристики и вештини:

  • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
  • Одговорност во извршувањето на задачите и проактивен пристап кон работата.
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Флексибилност за индивидуално и тимско работење.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на vrabotuvanje@zmc.mk

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.