Тимот на Жан Митрев

Игор Неделкоски

Специјалист по неврологија

igor.nedelkoski@zmc.mk

2022

–  Специјалист по неврологија – Main Kinzig Kliniken, Gelnhausen (Германија)

– Положен испит за специјалист по неврологија

– Специјализант по неврологија – MediClin Reha-Zentrum, Bad Orb (Германија)

2019

Специјализант по неврологија, (9 месеци на интензивно одделение) – Asklepios Neurologische Klinik, Bad Salzhausen (Германија)

2018

Специјализант по неврологија (1 задолжителна година на одделение за психијатрија) – Main Kinzig Kliniken, Schlüchtern (Германија)

2017

Специјализант по неврологија – Main Kinzig Kliniken, Gelnhausen (Германија)

2015

Специјализант по неврологија – Helios Kliniken Sangerhausen, Sangerhausen (Германија)

2012

– Општа медицина, доктор на одделение по хирургија – MBAL Bela Slatina, Vratsa (Бугарија)

– Општа медицина – Media Sist, Varna (Бугарија)

2005 – 2011

Општа медицина – Медицински Универзитет Плевен, Плевен – Бугарија

2000 – 2004

Лабораториски техничар – Панче Караѓозов – Скопје, Македонија

 

2024 – во тек

Специјалист по неврологија во Клиниката Жан Митрев, Скопје

2013

Интеграционен курс за странски лекари

Член на лекарска комора – Германија

Германски

Англиски

Српски

Бугарски

Останати доктори од овој оддел

Емилија Горгијева

Д-р Емилија Горгијева

Специјалист по неврологија

emilija.gorgijeva@zmc.mk

Види го профилот
Марија Милановска

Д-р Марија Милановска

Специјалист по неврологија

marija.milanovska@zmc.mk

Види го профилот