Доделени ваучери за бесплатен педијатриски преглед на новороденчиња

Настани

јуни 06,2022

Кога се најмалите во прашање секогаш ни е чест да бидеме вклучени. Како дел од потпишаниот меморандум за соработка со Општина Центар во текот на вчерашниот ден, на настанот кој се одржа во ОУ ,,Киро Глигоров,, беа доделени ваучери за бесплатен педијатриски преглед за 50 новороденчиња од општината.