Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

15.06.2022

Бесплатни прегледи за нашите КОВИД пациенти

Почнувајќи од денес, стартуваме со акцијата бесплатни контролни прегледи наменети за сите наши пациенти кои беа хоспитализирани од КОВИД-19. Истите ќе се изведуваат секоја сабота во периодот од 8 до 16 часот во однапред закажан термин. Контролниот преглед опфаќа: преглед, лабораторја и РТГ на белите дробови. Започнуваме оваа сабота 18 јуни, а за да одберете термин кој ви одговара, јавете се во нашиот контакт центар на 02/3091-484. Ве очекуваме.