Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

28.03.2023

Честитки за 16 години постоење на Универзитет Гоце Делчев-Штип

Како резултат на долгогодишната соработка со медицинскиот факултет при овој универзитет, вчера медицинскиот директор на нашата клиника д-р Елена Амбаркова ја прими Благодарницата за особен придонес и поддршка. Им благодариме и се надеваме дека нашата соработка во иднина ќе биде унапредена и продлабочена.