Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

30.11.2022

Денови на психологија во Жан Митрев Клиника

Како дел од националната платформа за унапредување на менталното здравје, Комората на психолози на Р С. Македонија и оваа година традиционално ја организира психолошката акција #Денови на психологија. Во неа активно ќе се вклучи и нашиот клинички тим психолози и психотерапевти. Овогодинешната тема: ,,ДА НЕ ГО ИГНОРИРАМЕ СЛОНОТ ВО СОБАТА – ДА ЗБОРУВАМЕ ТАБУ ТЕМИ,, се однесува на нештата за кои не се разговара и сме научиле да ги избегнуваме, како и сите теми кои се прикриени, непријатни, недоволно јасни или пак нѐ мачат, но не сме нашле соодветен простор да ги изразиме.

Со цел подобро разбирање и интеграција на овие аспекти од живеењето, а со помош на нашиот стручен тим психолози/психотерапевти, овозможуваме бесплатни индивидуални средби во траење од еден час.

Сите заинтересирани што ќе се пријават ќе можат да одберат некој од достапните термини во периодот од 5 до 9 декември 2022 година. За закажување јавете се на: 02/3091-484.