Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

01.06.2022

Доделени ваучери за бесплатен педијатриски преглед на новороденчиња

Кога се најмалите во прашање секогаш ни е чест да бидеме вклучени. Како дел од потпишаниот меморандум за соработка со Општина Центар во текот на вчерашниот ден, на настанот кој се одржа во ОУ ,,Киро Глигоров,, беа доделени ваучери за бесплатен педијатриски преглед за 50 новороденчиња од општината.